βιογραφικο

Μεταφερόμαστε μερικά χρόνια πίσω, συγκεκριμένα στο 1999, σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας. Η τηλεόραση φιλοξενεί τον David Copperfield και ο Νίκος παρακολουθεί σχεδόν…μαγεμένος. Από την επόμενη μέρα η γειτονιά γίνεται λίγο ανήσυχη Αυτή είναι η πρώτη γνωριμία του με τη μαγεία. Στη συνέχεια, σε ηλικία 13 ετών και περιπλανώμενος, όχι μόνος ασφαλώς, στο κέντρο της Αθήνας περνάει το κατώφλι του Magic Shop στη στοά Τιτάνια όπου αρχίζει να καταπιάνεται πιο οργανωμένα πια με τα μαγικά πράγματα. Πειραματίζεται καθημερινά, εκπαιδεύεται τακτικά, και συμμετέχει ως βοηθός μάγου σε παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις. Δύο χρονιά μετά, σε ηλικία 15 ετών δίνει την πρώτη του παράσταση. Η μαγική πρεμιέρα έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Δάφνης. Παράλληλα με την συνεχή εκπαίδευση του στο Magic Shop , η ενηλικίωση τον βρίσκει με περισσότερες από 3.500 εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι και θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του. Εν μέσω αυτών, παρακολουθεί και σημαντικά σεμινάρια από ξένους μάγους που επισκέπτονται την Ελλάδα. Ο Νίκος πλέον εξελίσσεται μόνος του με επιμονή και υπομονή, χρησιμοποιώντας τις ποικίλες γνώσεις του από τα extreme sports έως τις ηλεκτρολογικές του γνώσεις. Ο Νίκος Μάγος, έχοντας εφόδια την φαντασία, το χιούμορ, την ουσιαστική επικοινωνία με τους μικρούς μας ήρωες και τη συνέπεια, παρουσιάζει τις μαγικές ιστορίες του και σας υπόσχεται ένα ταξίδι στον κόσμο της μαγείας γεμάτο διασκέδαση.

Τον έχετε δει στο boyar (με τον Χρήστο Φερεντίνο, 2006) • WIPE OUT (Τηλεοπτικο παιχνιδι δρασης, 2009) • Ελλάδα έχεις ταλέντο (ψυχαγωγική εκπομπή ΑΝΤ-1, 2010) • Extra 3 (face to face, 2011).

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί δικό του “magic” shop με πολλά μαγικά τρικ και φάρσες στο χριστουγεννιάτικο χωριό της τεχνόπολις στο γκάζι «The Christmas factory» και ως αρχιμάγος του χωριού αναλαμβάνει τα εργαστήρια και τις σχολές μαγείας διδάσκοντας καθημερινά την τέχνη της μαγείας σε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους θεατές!!

Ειδικότερα, οι κατηγορίες μαγικού θεάματος στις οποίες επιδίδεται διακρίνονται σε : • Junior parties (παιδικά πάρτι ) • Close up (μαγεία εξ επαφής) • Stage magic (μαγεία επι σκηνής) • Illusions (μαγικά μεγάλου θεάματος).

8

βρειτε με στα social